DRAAMA 2017

/ muljed / hetked / killud / fragmendid / katked / festivalist DRAAMA 2017

Draama 2017: Kõnelus KÖÖK/TEATER

Simo Breede hommikukohv-3

Mis on ühist teatril ja toidutegemisel? Kas üldse on? Kas nõukogude kustutavas ajas on ära unustatud maitsed? Kas halba toitu on lihtsam teha, kui head? Aga teatrit? Kuidas sa tead, millal auditoorium on etenduse alustamiseks valmis? Aga restoranis? Kas etendus võiks olla samuti a’la carte? Et tuled ja tellid? Kui väiketootja ei suuda võistelda suurtööstuse võtetega, kas teatris pole mitte samamoodi? Mille järgi valitakse teatrietendust? Aga restorani? Kas koguaeg saab olla tippmaitse peal? Või tuleb vahepeal minna kuhugi tagasi? Võtta bussijaama kõrvalt burks? Kas maitsega saab manipuleerida? Teatris ka? Kas inimestevahelised suhted teatris ja toiduainete vahelised suhted taldrikud peavad olema sama head? Kui tipprestoranis on hästi kallis, aga taldrikul on ainult peenike roheline triip, siis kas teatrietendus võiks ka olla hästi kallis ja väga hea, aga kesta ainult 5 minutit? Kui kulutada söögi valimisele vähem aega, kas teatrile jääks rohkem aega? Kas teatriinimestele tuleks tuubitoite hakata tootma? Kas see, mis mulle maitseb, on mulle kasulik?

Küsimusi esitasid ja neile püüdsid vastata Andres Noormets, Karl-Martin Sinijärv, Ann Ideon, Peeter Volkonski, Simo Breede jt. Vestlused toimuvad festivalipäevadel kell 13 Sisevete Saatkonnas ja on avatud kõigile huvilistele.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06.09 2017 by in Festival 2014.

Navigeerimine

%d bloggers like this: